You are in www.tuugo.be Please select the language you prefer:

Close

Apotheek Actipharma
     
 •  

  About Us

  Samen actief en gezond.

  Tegenwoordig willen we blaken van energie, er elke dag stralend uitzien en fluitend door het leven gaan. Welzijn staat voorop, de afwezigheid van ziekte is niet meer voldoende. Ziek zijn willen we ten allen prijze mijden en wanneer het toch gebeurt, willen we de ziekte zo snel mogelijk verslaan. Onze slagzin "Samen actief en gezond" is niet zomaar gekozen. Als apotheek spelen wij graag in op de volgende opvallende gezondheidtrends :

  Trend 1 : Doe het zelf

  Allereerst willen we onze gezondheid zelf in handen nemen. Voor kleine kwaaltjes zoals een lichte verkoudheid of een allergie slaan we het bezoek aan de dokter over en gaan we rechtstreeks naar de apotheker. Of we gaan op consultatie bij dokter "Google". Er zijn steeds meer geneesmiddelen en zelftests zonder voorschrift verkrijgbaar. Als het kan kopen we dus een zelfzorggeneesmiddel, in de apotheek of via internet. Dit bespaart ons niet alleen geld maar ook tijd in de wachtzaal van de dokter.

  Deze aanpak is aantrekkelijk maar niet zonder risico. Een foute zelfdiagnose kan leiden tot een foute en, in het slechtste geval, gevaarlijke zelfbehandeling. (Namaak) geneesmiddelen kunnen je gezondheid ernstig schaden. Je mag ze niet in elke situatie nemen of met elkaar combineren. Vraag daarom advies aan jouw apotheker. Je apotheker zal je raad geven over de verschillende soorten producten en hoe je ze best kan gebruiken.


  Trend 2 : Stralend jezelf altijd en overal

  Verder willen we gezondheid uitstralen. We willen er graag ten alle tijden op ons best uitzien en daarom kopen we producten die ons daarbij helpen. In onze apotheek vind je verschillende natuurlijke verzorgingsproducten die we speciaal voor jou geselecteerd hebben.


  Trend 3 : Alert voor welvaartsymptomen

  Ons immuunsysteem wordt op de proef gesteld door stress en ongezonde voeding terwijl ons lichaam gevoeliger wordt voor ziektes door de hedendaagse luxe en comfort. We krijgen hierdoor te maken met nieuwe ziektes en ongemakken zoals diabetes, hart- en vaatziekten, auto-immuunziekten en allergieën. Gezien deze kwalen te maken hebben met onze levensstijl, zijn ze ook te voorkomen.

  Door alert te zijn voor de signalen van je lichaam, kan je ziektes en ongemakken preventief behandelen. Beter voorkomen dan genezen : laat kleine kwaaltjes niet uitgroeien tot zware aandoeningen. Een proactief gezondheidsaanbod wint dan ook aan belang. Zolang de wetenschap niet in staat is om "reserveonderdelen" te produceren, moeten we zuinig met ons lichaam omspringen willen we gezond oud worden. Gelukkig kan je bij jouw apotheker terecht als preventieadviseur.


  Het zal je nu ook duidelijk zijn waarom we "Samen actief en gezond" gekozen hebben als slagzin voor onze apotheek.

           |   Our company in social networks

 •  

  Payment Options:

  • Visa
  • Master Card
  • Cash
 •  

  Opening Hours:

  Monday: 08:30 to 19:00
  Tuesday: 08:30 to 19:00
  Wednesday: 08:30 to 19:00
  Thursday: 08:30 to 19:00
  Friday: 08:30 to 19:00
  Saturday: 09:00 to 18:00
  Sunday: Closed
  Additional Info:Apotheek Actipharma Wilrijk is steeds open op zaterdag.
 •  Evaluations of Apotheek Actipharma:
 •  

  Statistics:

  683times viewed
  7876times listed
  2times contacted
 
Jules Moretuslei 239, 2610
Show on map
id132000245480
Apotheek ActipharmaJules Moretuslei 2392610WilrijkAntwerpen032563551 https://static.tuugo.be/images/261/439/apotheek_actipharma_.jpg https://static.tuugo.be/images/886/709/apotheek_actipharma_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.