You are in www.tuugo.be Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

bloemenexpress
     
 •  

  About Us

  Hoe leveren wij onze bloemen?
  Onze bloemen leveringsdienst is actief over heel België. We werken samen met de beste bloemisten en bloemenwinkels in:

  Antwerpen
  Brussel
  Mechelen
  Hasselt
  Hierdoor zorgen we ervoor dat wanneer uw bloemen besteld aan huis, deze op dezelfde dag nog geleverd worden!

  Bevindt u zich in een andere stad dan de bloemenwinkels waar wij mee samenwerken? Geen probleem! Uw bloemen zullen slechts een dag later worden bezorgd. Hebt u toch uw bloemen nodig op dezelfde dag? Neem dan even contact op met onze online consulent voordat uw een bestelling plaatst.

  Bloemen versturen naar het buitenland?
  Ja, dat kan! We bieden namelijk een internationale bloemen leveringsdienst! We leveren bloemen onder andere in landen zoals:

  Verenigd Koninkrijk
  Nederland
  Frankrijk
  Cyprus
  Griekenland
  Spanje
  Duitsland
  enkele andere Europese landen
  Bloemen laten leveren in het buitenland is zeer eenvoudig. U kiest welke boeket bloemen uit onze catalogus dat u graag wilt laten leveren en voert het bestemmingsadres in. Indien gewenst voegt u een persoonlijke boodschap toe en wij regelen de rest!

  Voor welke gelegenheid dan ook, wij staan voor u klaar! Onze bloemisten helpen u uw gekozen bloemen te versturen naar uw dierbaren in het buitenland! Bovendien kunt u er zeker van zijn dat het gekozen boeket bloemen er exact zo zal uitzien als op de foto.

  Bloemen aan huis bezorgen tijdens het weekend?
  Ook dit is geen enkel probleem! We leveren elke dag bloemen aan huis, ook in het weekend! Houd er wel rekening mee dat de levertijd kan variëren afhankelijk van de stad van bestemming.

  Afhankelijk van de bestemming van uw gekozen bloemen, kan het zijn dat levering van uw boeket bloemen niet mogelijk is op bepaalde feestdagen. Wilt u meer informatie? Dan kunt u best contact opnemen met onze online klantenservice.

  Hoe weet ik of mijn bloemen effectief zijn bezorgd?
  U ontvangt een bevestigingsmail/sms met een foto van uw arrangement zodra uw bloemen zijn geleverd. Zo weet u steeds wanneer uw dierbaren uw attent geschenk hebben ontvangen! Zijn de door u bestelde bloemen niet beschikbaar? Dan neemt ons team contact met u op. Samen zoeken we dan naar een passende vervanging of u kunt ervoor kiezen om uw bestelling te annuleren en een terugbetaling aan te vragen.

  Kwaliteit van de bestelde bloemen online
  We doen steeds ons uiterste best om de beste kwaliteit van bloemen te garanderen. Daarom zoeken we telkens weer naar de beste bloemen in België en breiden voortdurend ons assortiment van producten en leveranciers uit.

  We werken nauw samen met lokale bloemenwinkels. Zo zorgen we ervoor dat onze bloemen niet alleen snel geleverd zijn bij u thuis, maar garanderen ook dat onze klanten steeds de beste kwaliteit aan bloemen krijgen.

  Bent u niet tevreden met de kwaliteit van uw bloemen? Neem dan binnen de 24 uur na ontvangst van uw bestelling contact op met ons. We helpen u graag verder met een vervanging of terugbetaling.

  Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet om onze klantenservice te contacteren. Ons team helpt je graag verder.

 •  Evaluations of bloemenexpress:
 •  

  Statistics:

  18times viewed
  189times listed
  0times contacted
 
Brugmannlaan 546, 1180 Brussel, België
Show on map
id132000279491
bloemenexpressBrugmannlaan 546, 1180 Brussel, BelgiëBelgiëBrussels+3223767828 https://static.tuugo.be/images/508/26/bloemenexpress_.jpg https://static.tuugo.be/images/508/26/bloemenexpress_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.