You are in www.tuugo.be Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Gietvloeren Tom
     
 
Antwerpse Steenweg 19, 9080
Show on map
id132000279201
Other search results for: Gietvloeren Tom
REQUEST TO REMOVEGietvloer: klasse gietvloeren vanaf €24/m² – Coatingvloer.nl
https://www.coatingvloer.nl/gietvloer/

De gietvloeren van Coatingvloer.nl worden vervaardigd uit twee soorten materialen: polyurethaan en epoxyhars. PU gietvloer. Polyurethaan, ook wel PU genoemd, wordt gebruikt voor design gietvloeren. Dat zijn gietvloeren die we aanbrengen in onder andere woonhuizen, kantoorpanden en winkels. 

REQUEST TO REMOVEPrachtige gietvloer vanaf € 23,00 per m² - G-vloeren.nl
https://www.g-vloeren.nl/gietvloeren/

PU Professional gietvloeren voelen warm en zacht aan en gaan uitstekend samen met vloerverwarming. De PU Professional gietvloeren van G-vloeren zijn in elke kleur en kleurencombinatie te verkrijgen. Kies uit PU Professional gietvloeren mono en uit de PU gietvloeren duo design. Zoals de naam al veronderstelt bestaan de mono gietvloeren uit één ... 

REQUEST TO REMOVESENSO Gietvloer: alles over gietvloeren
https://www.gietvloer.nl/

De naadloze gietvloeren van SENSO zijn zeer veelzijdig en toepasbaar in elke soort kamer. Met een gietvloer verbindt u alle ruimtes met elkaar. Een gietvloer is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een woonkamer, maar ook voor uw keuken, badkamer, slaapkamer en zelfs trap. Naast woningen zijn gietvloeren toepasbaar in zakelijke gebouwen. 

REQUEST TO REMOVEGietvloer: stijlvolle en slijtvaste gietvloeren - SENSO
https://www.sensovloeren.nl/

Deze gietvloeren kregen veel aandacht, omdat het de best geteste gietvloeren en wanden ooit zijn. We vertellen graag over onze producten en wat ermee bereikt kan worden. Door onze samenwerking met ontwerpers hopen we mensen te inspireren en hen te helpen hun dromen waar te maken. Senso gietvloeren en naadloze wanden geven prachtige mogelijkheden. 

REQUEST TO REMOVECOLOTA gietvloeren | Naadloze gietvloeren en wanden | 35 …
https://www.colota.be/

12/12/2005 · Gietvloeren staan bekend om hun brede toepasbaarheid: van badkamer tot keuken, van winkel tot fabriek. Gietvloeren zijn zo veelzijdig omdat ze sfeervol, duurzaam, hygiënisch én eenvoudig in onderhoud zijn. Colota© gietvloeren richt zich voornamelijk op de particuliere sector, maar bedient ook zakelijke klanten. 

REQUEST TO REMOVEHet Gietvloer Huys Culemborg | Dé Specialist in Gietvloeren
https://www.hetgietvloerhuys.nl/

Dé Specialist in Gietvloeren. Met een gietvloer van Het Gietvloer Huys kiest u voor een stijlvolle basis in uw interieur. Thuis, op kantoor of in uw organisatie. Offerte Aanvragen. Showroom afspraak. Het Gietvloer Huys. Wij leveren u de beste gietvloer en het beste microcement. 

REQUEST TO REMOVEPrijs gietvloer per m²: Kosten & tarieven 2022 - 2023 - Gietvloeren …
https://www.gietvloeren-expert.nl/prijs-gietvloer

Sommige gietvloeren worden in 3 lagen geplaatst, anderen vergen 6 lagen. 2. Oppervlakte. Net zoals veel andere zaken in de bouw geldt de regel: hoe groter de oppervlakte, hoe lager de vierkante meter prijs. Dit heeft alles te maken met het feit dat de voorbereidende werken en het reinigen van materiaal evenveel werk is, ongeacht de oppervlakte. 3. 

REQUEST TO REMOVEGietvloer Vloerverwarming - Vakmanschap en Topkwaliteit - Bruizt
https://bruizt.nl/gietvloeren/gietvloer-vloerverwarming/

– Gietvloeren zijn dunner dan plavuizen zodat het vloeroppervlak sneller warm is. – Dankzij de goede geleiding is dit systeem uitermate geschikt om te functioneren als hoofdverwarming. – Dit type vloerverwarming heeft een positieve uitwerking op de luchtcirculatie en luchtvochtigheid zijn. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor ... 

REQUEST TO REMOVEOntdek de gietvloer die bij u past - DRT Gietvloeren
https://drtgietvloeren.nl/

23/02/2022 · Ontdek de gietvloer die bij u past. Als specialist in gietvloeren sinds 1983, hecht DRT groot belang aan advies op maat. We luisteren naar uw wensen en brengen zorgvuldig in kaart wat nodig is om uw droomvloer te realiseren. 

REQUEST TO REMOVEQasa
https://www.qasa.nl/

Ervaringen, Beoordelingen en Reviews over de 10+ Beste Keukens, Badkamers en Vloeren. Alle Winkels Beoordeeld met ruim 10.000 Ervaringen. 

Gietvloeren TomAntwerpse Steenweg 199080LochristiOost-Vlaanderen+32473498139 https://static.tuugo.be/images/637/102/gietvloeren_tom_.jpg https://static.tuugo.be/images/637/102/gietvloeren_tom_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.