You are in www.tuugo.be Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

 •  

  About Us

  kleuren kiezen is een vak apart dat we met u doen, voor iedere muur, bedrijfslokaal of ruimte. Kleurencombinaties en verven kiezen we met het oog op elk detail en op iedere specifieke kleur. Kleuradvies voor slaapkamer en badkamer geeft uw kleuradviseur rekening houdend met lichtinval en ruimtelijke in uw villa.

  Kleuradvies schilderwerk en interieurdesign doen wij door middel van een ganse waaier van tips en ook technieken om uw gevel en binnenmuren te verfraaien.
  Hoe gebeurt het kleuradvies? Badkamer of binnendeuren, het wordt apart bekeken. Als schilder zoeken wij eerst uw favoriete basiskleuren per kamer of gevel en daarmee gaan we aan de slag. Vertrekkend van uw stijl en uw smaak, kleur van de meubels, de lichtinval en de functie van elke kamer of van het te schilderen gebouw.

  Materialen als behang, vinylbehang of kaleien en vele andere technieken bepalen sterk de keuze van kleur. Na ons kleuradvies dat samen besproken wordt vinden we een exacte passende kleurkeuze mét de glans van verf.

  Een staal op de muren geeft het effectief kleur beter opdat de kleur verder verfijnd kan worden. Kleur maakt in belangrijke mate de sfeer van uw binneninterieur maar daarbij is ook de functionaliteit van belang bij uw kleurkeuze.

         |   Our company in social networks

 
Nieuwstraat 12a, 9910
Show on map
id132000276442
Kleuradvies Schrans-DecoNieuwstraat 12a9910KnesselareOost-Vlaanderen0495 307 601 https://static.tuugo.be/images/835/978/kleuradvies_schrans-deco_.jpg https://static.tuugo.be/images/597/613/kleuradvies_schrans-deco_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.