You are in www.tuugo.be Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Slotenmaken
     
 •  

  About Us

  Slotenmaken is een bedrijf dat installatie, reparatie, tuning en openen van sloten en andere beveiligingssystemen levert. Wij noemen onszelf met vol vertrouwen een inbraakpreventiebedrijf, want het is de moderne alomvattende preventie van ongeoorloofde inbraken in het pand die de hoofdrichting van onze activiteit is. Moderne inbraakpreventie omvat niet alleen de installatie van vandalismebestendige sloten en beveiligingssystemen voor ramen, maar ook de installatie van camera's en alarmsystemen. De beste oplossingen op dit gebied zijn complex, houden rekening met de kleinste nuances en laten geen mazen in de wet achter voor aanvallers.

  Naast inbraakbeveiligingssystemen voeren we alle soorten slotenmakerswerk uit: reparatie van sloten, openen van deuren en ramen, onderhoud en vervanging, reparatie en productie van sleutels. Ervaren vakmensen van Secure Locks staan op elk moment klaar om uw oproep te beantwoorden en garanderen u snel en kwalitatief hoogstaand werk.

 •  

  Payment Options:

  • Visa
  • Master Card
 •  

  Opening Hours:

  Monday: Open 24 h
  Tuesday: Open 24 h
  Wednesday: Open 24 h
  Thursday: Open 24 h
  Friday: Open 24 h
  Saturday: Open 24 h
  Sunday: Open 24 h
 •  Evaluations of Slotenmaken:
 •  

  Statistics:

  15times viewed
  16times listed
  0times contacted
 •  

  Keywords:

  Business & Professional Services, slotenmaker, Business & Professional Services Genk, slotenmaker Genk

  Slotenmaken - Genk - Limburg - https://slotenmaken.be

 
Reinpadstraat, 44/R1, 3600
Show on map
id132000278325
SlotenmakenReinpadstraat, 44/R13600GenkLimburg0673 622 735 https://static.tuugo.be/images/509/665/slotenmaken_.jpg https://static.tuugo.be/images/509/665/slotenmaken_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.